Harpercollins Nordic Sydämen salat

Formaatti

Pokkari

Varastossa
10,95 €
 • Postituskuluitta kun ostat yli 35 €:lla
 • Henkilökohtainen palvelu
 • Turvallinen maksaminen
 • Postituskuluitta kun ostat yli 35 €:lla
Toimitusaika Toimitus & palautus
Näin e-kirjat toimivat Lue lisää
Sarja: Antologi
Ruusuja ja salaisuuksia

Xander Langston on poliitikko, jonka ura on lupaavassa nousukiidossa. Eikä ihme, onhan hän aina tehnyt parhaansa auttaakseen ihmisiä – ja pitääkseen kaappinsa tyhjänä luurangoista! Paitsi kerran, hyvin kauan sitten... Juuri siksi Xander joutuu palaamaan kasvatuskotiinsa Edenin joulukuusifarmille Cornwalliin: saattaakseen asiat kuntoon ja voidakseen taas jatkaa elämäänsä Yhdysvaltain politiikan pelikentillä. Cornwallissa hän tietää kohtaavansa myös nuoruuden rakkautensa Rosen...

Vastahakoinen sulhanen

Zoe tiesi toimivansa väärin pihistäessään Aaronin puhelimen, mutta hän ei kestänyt katsella, kuinka mies räpläsi sitä jatkuvasti – ja vielä oman veljensä häissä! Zoe ei tosin osannut varautua siihen, kuinka pitkälle Aaron oli valmis menemään saadakseen puhelimensa takaisin, ja vielä vähemmän siihen, millaisia tunteita miehen röyhkeä käytös hänessä herätti. Hänen teollaan oli seurauksia, joihin kumpikaan heistä ei ollut varautunut. Sen oli tarkoitus olla vain yksi kiihkeä yö, mutta siitä tulikin jotain paljon enemmän.

Syvissä vesissä

Celeste elää säännöllistä ja yksinäistä elämää Lontoossa tehden mallintöitä. Hän inhoaa malleihin kohdistuvia olettamuksia helppona saaliina. Hänellä onkin kaikki puolustusmekanismit viritettyinä, kun Rafael Sanguardo, menestynyt liikemies, ihastuu Celesten rehellisyyteen ja lempeyteen. Celestellä on kuitenkin menneisyydessään salaisuus, josta hän ei pääse eroon. Rafaelin sanat ”me voimme luoda itsemme uudestaan” saa kuitenkin Celesten miettimään elämänsä mahdollisuuksia.

Kuuluisuuksien kirurgi

Maineikas plastiikkakirurgi Leo Hunter uhrasi kaikkensa palauttaakseen Hunterin klinikan entiseen loistoonsa. Nyt legendaarinen playboy – yhtä kotonaan smokissa kuin leikkaussalivaatteissa – kulkee aina kaunotar käsipuolessaan. Miksi siis tunnollinen, tehokas ylihoitaja Lizzie Birch alkaa kiinnostaa häntä? Seuraava askel voi rikkoa Leon omia seurustelusääntöjä, mutta onhan selvää, että nainen, joka sanoo ei, on haasteista hienoin.

Lähetys- ja käsittelykulut 4,90 €
Postituskuluitta kun ostat yli 35 €

Lue lisää toimituksesta ja palautuksista tästä


Kun ostat verkkokaupastamme voit valita laskun, osamaksun, korttimaksun tai suoramaksun.

Katso käytettävissä olevat maksutavat kassalla.
 • Pokkari
  • ISBN 9789150937640
  • Julkaisukuukausi helmikuu 2019
  • Kieli Suomi
  • Kirjailijat Andrea Laurence/Kate Hewitt/Julia James/Carol Marinelli
  • Sivumäärä 640
  • Tuotekoodi 31519003