UKKKuinka tilaan teiltä kirjoja?


Napsauta haluamaasi e-kirjaa ja lisää se sitten ostoskoriin. Kun olet valmis, siirry kassalle, varmista, että tilauksesi on oikein, ja viimeistele tilaus antamalla toimitusosoitteesi ja maksutietosi.


Mitä maksutapoja hyväksytte?


Käytämme Klarna Checkoutia. Klarna Checkoutin kautta voimme tarjota laajan valikoiman maksuvaihtoehtoja, mukaan lukien:


- Korttimaksut: Visa, MasterCard, American Express jne.


- Lasku: Maksa, kun olet vastaanottanut tavarasi.


- Osittainen maksu: Jaa maksu pienempiin osiin ajan myötä.


- Suorapankki: Maksa pankkitililläsi.


Klarnan maksuvaihtoehdot voivat vaihdella sijainnistasi ja maastasi riippuen. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon kassalla, kun suoritat tilauksesi.


Kuinka pitkä toimitusaika teillä on? 


E-kirjat ovat heti saatavilla tililläsi kun olet ne ostanut ja voit aloittaa niiden lukemisen välittömästi. Missä muodoissa julkaisette Harlequin-kirjoja?


Julkaisemme nykyään Harlequin-kirjoja kahdessa muodossa: e-kirjana ja äänikirjana. Verkkokaupassamme Harlequin.fi tarjoamme e-kirjoja.


Miten e-kirjat toimivat?


E-kirjat ovat digitaalisia kirjoja, jotka voit ladata ja lukea elektronisilla laitteillasi, kuten e-lukijalla, tabletilla, älypuhelimella tai tietokoneella. Kun ostat meiltä e-kirjan, sinulla on heti mahdollisuus ladata kirja ja voit aloittaa lukemisen välittömästi. E-kirjaoppaastamme, jonka löydät täältä, voit lukea e-kirjojen lukemisesta.


Mistä löydän Harlequinin äänikirjat?


Emme myy äänikirjoja verkkokaupassamme, mutta voit kuunnella äänikirjojamme suoratoistopalveluissa, kuten Storytel, Nextory ja Bookbeat. Voit myös ostaa äänikirjojamme Elisasta.


Mistä löydän Harlequin-pokkareita?


Harlequin-kirjoja ei enää julkaista pokkariversiona. 


Voinko liittyä Harlequin-kirjojen kestotilaajaksi?


Harlequin-kirjoja ei voi enää kestotilata.


Minulta puuttuu osa minisarjasta. Miten löydän sen?


Voit etsiä minisarjan nimellä verkkokauppamme hakukentästä, niin saat esille kaikki julkaisemamme osat.Mikä on outlet?


Outlettiimme olemme keränneet hieman vanhempia kirjoja erittäin edullisin hinnoin.Onko kanta-asiakkaille tarjolla alennuksia tai tarjouksia?


Kyllä, meillä on säännöllisesti kampanjoita ja tarjouksia kanta-asiakkaillemme. Pysy ajan tasalla tilaamalla uutiskirjeemme ja seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa osallistuaksesi ajankohtaisiin alennuksiin ja erikoistarjouksiin.


Linkki uutiskirjeeseen

Linkki Instagram 

Linkki Facebook 


Ovatko henkilötietoni turvassa, kun ostan teiltä?


- Kyllä, otamme yksityisyytesi vakavasti. Käytämme turvatoimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi ja turvallisen ostokokemuksen takaamiseksi. Lue tietosuojakäytäntömme saadaksesi lisätietoja.
Toivomme, että nämä vastaukset auttoivat sinua! Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai huolenaiheita, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kiitos, että luet Harlequin-kirjoja!