Ostoehdot

1. Hinnat 
2. Tilaaminen / sopimuksen solmiminen
3. Maksutavat
4. Takuu
5. Vaihto- ja palautusoikeus
6. Tavaran virheistä huomauttaminen
7. Tietosuoja


1. Hinnat 
Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron. Vahvistettujen tilausten hinnat voivat muuttua vain HarperCollins Nordic AB:stä riippumattomista syistä, joita ovat esim. valuutan arvonmuutos tai arvonlisäverokannan muutos. 

2. Tilaaminen / sopimuksen solmiminen
Tilauksen tehtyäsi saat HarperCollins Nordic AB:ltä sähköpostivahvistuksen, joka on sopimus ostosta. Järjestelmämme lähettää tilausvahvistuksen automaattisesti. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

3. Maksutavat
HarperCollins Nordic AB tekee yhteistyötä Klarnan kanssa tarjotakseen asiakkaille eri maksutapoja. Voit valita laskun, osamaksun, korttimaksun tai suoramaksun. Klarna lähettää maksuohjeet sähköpostitse kun tilauksesi lähetetään. Laskuilla on 14 vuorokauden maksuaika. Lisää tietoa Klarnan ehdoista ja yhteystiedoista löydät kassallamme vaiheessa 2 (Valitse maksutapa) ja osoitteesta Klarna.fi.

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden.

4. Takuu
Kuluttajansuojalaki, joka suojaa oikeuksiasi asiakkaana, koskee myös ostosten tekoa meillä.

5. Vaihto- ja palautusoikeus
Palautusoikeus ei koske e-kirjoja, jotka toimitetaan sähköisesti ja ovat ladattavissa tilauksen vahvistushetkestä alkaen.

6. Tavaran virheistä huomauttaminen
Havaittuasi vian ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme tilanteen korjaamiseksi. Puh. 09-31 57 91 00. Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@harlequin.fi.

7. Tietosuoja
Henkilötietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä menetellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Rekisteröitymisesi ja tilauksesi yhteydessä hyväksyt samalla sen, että tallennamme tietosi ja käytämme niitä tilauksen yhteydessä, henkilöllisyyden todentamiseen ja muihin asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon liittyviin tarkoituksiin sekä suoramarkkinointiin. Tallennamme myös kaikki sähköpostiviestit.
Henkilötietolain mukaan sinulla on oikeus saada kaikki sinusta rekisteröimämme tiedot. Mikäli tiedoissasi on korjattavaa tai poistettavaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: asiakaspalvelu@eharlequin.fi.i
Lue lisää henkilötietojen käsittelystä täältä https://harpercollins.fi/henkilotietojen-kasittely