Ostoehdot

1. Hinnat ja toimituskulut
2. Tilaaminen / sopimuksen solmiminen
3. Toimituksen viivästyminen
4. Vastuu
5. Jälkitoimitus
6. Maksutavat
7. Takuu
8. Vaihto- ja palautusoikeus
9. Tavaran virheistä huomauttaminen
10. Tietosuoja


1. Hinnat ja toimituskulut
Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron. Vahvistettujen tilausten hinnat voivat muuttua vain HarperCollins Nordic AB:stä riippumattomista syistä, joita ovat esim. ratkaiseva hinnanmuutos raaka-aineissa, valuutan arvonmuutos tai arvonlisäverokannan muutos. Toimituskulut ovat 3,90 €. Yli 25 euron tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja.

2. Tilaaminen / sopimuksen solmiminen
Tilauksen tehtyäsi saat HarperCollins Nordic AB:ltä sähköpostivahvistuksen, joka on sopimus ostosta. Järjestelmämme lähettää tilausvahvistuksen automaattisesti. Pidätämme oikeuden hinnan ja toimitusajan muutoksiin.

3. Toimituksen viivästyminen
Jos toimitus viivästyy, ilmoitamme siitä sähköpostitse. Sinulla on asiakkaana aina oikeus purkaa kauppa toimituksen viivästyessä. Teemme aina parhaamme toteuttaaksemme tilauksesi. Jos emme jostain syystä pysty toteuttamaan tilaustasi, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian. Mahdollisesta viivästymisestä ei makseta korvausta.

4. Vastuu
HarperCollins Nordic AB vastaa lähettämiensä tuotteiden kuljetusvahingoista. Mahdollisten palautuslähetysten kuljetusvahingot ovat sinun vastuullasi.

5. Jälkitoimitus
Mikäli jollakin tilaamistasi tuotteista on huomattavasti pitempi toimitusaika kuin muilla tuotteilla, voimme jakaa tilauksesi ja toimittaa pidemmällä toimitusajalla olevat tuotteet jälkitoimituksena. Jos emme pysty toimittamaan tilausta kokonaisuudessaan vaan joudumme jakamaan sen osiin, jälkitoimituksista ei peritä erillisiä toimituskuluja.

6. Maksutavat
HarperCollins Nordic AB tekee yhteistyötä Klarnan kanssa tarjotakseen asiakkaille eri maksutapoja. Voit valita laskun, osamaksun, korttimaksun tai suoramaksun. Klarna lähettää maksuohjeet sähköpostitse kun tilauksesi lähetetään varastoltamme. Laskuilla on 14 vuorokauden maksuaika. Lisää tietoa Klarnan ehdoista ja yhteystiedoista löydät kassallamme vaiheessa 2 (Valitse maksutapa) ja osoitteesta Klarna.fi.

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden.

7. Takuu
Kuluttajansuojalaki, joka suojaa oikeuksiasi asiakkaana, koskee myös ostosten tekoa meillä.

8. Vaihto- ja palautusoikeus
Etä- ja kotimyyntilain mukaan tilaamillasi tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus siitä alkaen, kun olet vastaanottanut tuotteet. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen. Tuotteen palauttamisen kustannuksista vastaa asiakas. Huomioithan, että palautusoikeus ei koske e-kirjoja, jotka toimitetaan sähköisesti ja ovat ladattavissa tilauksen vahvistushetkestä alkaen.

9. Tavaran virheistä huomauttaminen
Havaittuasi vian ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme tilanteen korjaamiseksi. Puh. 09-31 57 91 00. Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@harlequin.fi.

10. Tietosuoja
Henkilötietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä menetellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Rekisteröitymisesi ja tilauksesi yhteydessä hyväksyt samalla sen, että tallennamme tietosi ja käytämme niitä tilauksen yhteydessä, henkilöllisyyden todentamiseen ja muihin asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon liittyviin tarkoituksiin sekä suoramarkkinointiin. Tallennamme myös kaikki sähköpostiviestit.
Henkilötietolain mukaan sinulla on oikeus saada kaikki sinusta rekisteröimämme tiedot. Mikäli tiedoissasi on korjattavaa tai poistettavaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: asiakaspalvelu@eharlequin.fi.i
Lue lisää henkilötietojen käsittelystä täältä https://harpercollins.fi/henkilotietojen-kasittely