Top-listamme!

Historiallinen

Oletko lukenut kaikki Jane Austenin kirjat ja katsellut Downton Abbeyä maratonina? Sitten tulet rakastamaan Harlequinin historiallinen-sarjaa! Romanttiset historialliset romaanimme sijoittuvat aina viikinkiajoista toisen maailmansodan loppuun saakka. Keskiajan sankareita, naisia hatuissa ja krinoliinissa, kotiopettajattaria 1700-luvulla ja rohkeita sankarittaria sodan jälkeisinä vuosina. Harlequinin historiallinen-sarja sisältää paljon enemmän kuin vain suurta rakkautta!

Romantiikka

Harlequinin ensimmäinen ja suurin romantiikkasarja sisältää niin paljon rakkautta, että se suorastaan hehkuu ulospäin. Saat kaiken herkistä romansseista kuohuvaan rakkauteen – ja takaamme aina onnelliset loput. Rakkaustarinoita kaikkialla maailmassa ja kaikissa miljöissä – Englannin kartanoissa, New Yorkin julkkishäissä, kuumassa autiomaassa ja suojaisissa Välimeren helmissä. Nämä ovat kirjoja sinulle, joka et voi saada tarpeeksi romantiikkakirjallisuudesta ja moderneista rakkaustarinoista.

Feelgood

Pidit sitten historiallisista romaaneista tai rakkaudesta nykyaikaisessa ympäristössä, tulet taatusti löytämään etsimäsi Silk-sarjasta, jossa on kansainvälisten menestyskirjailijoiden, kuten Sherryl Woodsin, Robyn Carrin, Debbie Macomberin ja Susan Wiggsin, kirjoittamia romaaneja. Unohtumattomia kertomuksia rakkaudesta, ystävyydestä ja kaikesta siitä, mikä tekee elämästä elämisen arvoisen. Valmistaudu niin nauramaan kuin kyynelehtimäänkin.

Nora Roberts

Lukijat ympäri maailmaa rakastavat häntä – ja niin myös me! Nora Roberts on kirjoittanut pitkän liudan romaaneja, joista useat ovat romantiikkagenren bestsellereitä. Hänen kirjojansa on painettu hämmästyttävät 400 miljoonaa kappaletta 34 eri maassa, ja hän tuskin tarvitsee sen enempää esittelyä. Yksi asia on varma: kukaan ei kirjoita romantiikkaa kuten Nora Roberts!Viettelys

Rakkaudessa ja bisneksessä kaikki on sallittua! Harlequinin Viettelys-sarjassa saat kurkistaa vaikutusvaltaisten ja rikkaiden maailmaan. Suurkaupungin kokoustiloista valtaviin karjatiloihin –sinulle tarjoillaan palavaa intohimoa, dramaattisia käänteitä ja rohkeita naisia, jotka eivät pelkää ottaa haluamaansa. Samppanjaa, limusiineja ja punaisia ruusuja – Viettelys-kirjoissa on tätä kaikkea! Ja vähän enemmän…

Lääkäriromaani

Harlequinin lääkäriromaanit määräävät sinulle annoksen todellista rakkautta! Kirjojen tapahtuvat sijoittuvat sairaalaympäristöön, ja vievät sinut adrenaliinintäyteisiin työvuoroihin, joissa kuumia katseita vaihdetaan niin käytävillä kuin leikkaussaleissa. Unohtamatta muutamia parannettavia haavoja ja elvytettäviä sydämiä. Rakkaus sairaalassa voi olla dramaattista ja elämää mullistavaa – mutta aina onnellisella lopulla.

Suosituimmat kirjailijat

Robyn Carr

Robyn Carr asuu Las Vegasissa ja on ollut New York Timesin bestsellerlistan ensimmäisellä sijalla useita kertoja vuodesta 2007 alkaen. Hän on kirjoittanut suositun Virgin River -minisarjan. Hänen ensimmäinen kirjansa julkaistiin vuonna 1978, ja kolmenkymmenen työntäyteisen vuoden jälkeen menestys on saavutettu. Sopiva sekoitus pikkukaupungin romantiikkaa ja vakavampia aiheita vaikuttaa olevan kestävän menestyksen resepti!


Sarah Morgan

Sarah Morgan on opiskellut sairaanhoitajaksi ja työskennellyt useissa eri hoitoalan- ja sairaanhoitotehtävissä. Hän on naimisissa maailman komeimman miehen kanssa, ja he viettävät suurimman osan ajastaan kahden poikansa kanssa. Sarah tarvitsee kuitenkin toisinaan omaa aikaa, jolloin hän omistautuu mielipuuhalleen – rakkausromaanien kirjoittamiselle. Sarah rakastaa luontoa ja on intohimoinen hiihtäjä ja ulkoilmaihminen. Mitä hän tekeekin, hänen päänsä sisällä vilistelevät aina uudet henkilöhahmot. Sarah on riippuvainen onnellisista lopuista.

Susan Mallery