Svenska böcker

Alla våra serier går att prenumerera på till ett förmånligt prenumerantpris. Du får varje månad ett paket med nya böcker ur den serie du valt smidigt hem till dörren. Som prenumerant får du dessutom böckerna hem innan de finns att köpa i butik.

Det första paketet får du till halva priset!

Vilka fördelar finns det med att prenumerera?

Jo många! Du får bland annat:

- svenska böcker direkt hem och betalar smidigt med kreditkort eller faktura

- du får svenska böcker som är svåra att hitta i butik i Finland.

- specialerbjudanden enbart för dig som prenumerant

- en prenumeration på dina villkor där du prenumererar så länge du vill utan bindningstid


Romantik

Stormiga romanser och lyckliga slut.

I serien Romantik hittar du allt från ljuv romans till blixtrande förälskelse. Historierna utspelar sig världen runt och i alla miljöer – allt från herrgårdar i England, societetsbröllop i New York till vintergnistrande skidorter. Det här är böckerna för dig som älskar moderna kärlekssagor.

Tre dubbelvolymer varje månad.

Pris: 19.70 EUR

Introduktionspris: 9.85 EUR

 

Läkarromaner

Kärlek, dramatik och ökad puls.

I serien Läkarromaner ordineras du en rejäl dos kärlek. Följ med på adrenalinfyllda arbetspass där heta blickar utbyts i sjukhuskorridoren och operationssalen. Men här finns också ett och annat sår som ska läkas och hjärtan som behöver väckas till liv.

Tre böcker varje månad.

Pris: 19.70 EUR

Introduktionspris: 9.85 EUR

 

Historisk

Storslagna förälskelser i svunna tider.

Gillar du mr Darcy och mr Heathcliff? Då kanske serien Historisk är något för dig. Res i fantasin till en svunnen tid, då gentlemännen var artiga och kvinnorna kyska. Eller? Förbered dig på att bli överraskad!

Tre böcker varje månad.

Pris: 27.90 EUR

Introduktionspris: 13.95 EUR

 

Dare

Vågade romanser i moderna miljöer.

I Dare vet kvinnorna exakt vad de vill ha och de ser till att få sina drömmar uppfyllda. Du får följa med på heta möten på lyxhotell och vågade lekar på kontoret. Serien Dare kommer att få dig att rodna … och vilja ha mer.

2 böcker varje månad.

Pris: 16.60 EUR

Introduktionspris: 8.30 EUR

 

Passion

Glitter, glamour och heta möten.

I serien Passion bjuds du på brinnande begär, dramatiska vändningar och tuffa kvinnor som inte är rädda att ta för sig. Champagne, limousiner och röda rosor – våra heta böcker har allt! Och lite till …

Tre dubbelvolymer varje månad.

Pris: 27.90 EUR

Introduktionspris: 13.95 EUR

 

Silk

Vänskap, kärlek och livet.

Var beredd på skratt, tårar och igenkänning! I serien Silk hittar du varma berättelser laddade med kärlek, vänskap och lyckliga slut. Det handlar om de val vi ställs inför i livet och kärlekens oförutsägbara vägar. Här finns romaner av internationellt bästsäljande författare som Susan Wiggs, Robyn Carr och Sheryl Woods.

Tre böcker varje månad.

Pris: 27.90 EUR

Introduktionspris: 13.95 EUR

 

HarperCrime

Högklassig spänning! Klassiska deckare, spionromaner och psykologiska thrillers.

I serien HarperCrime har vi valt ut internationellt bästsäljande bladvändare som får dig att bita ner naglarna och inte våga släcka lampan. Här finns något för alla som gillar spänning – klassiska deckare, rafflande spionromaner och nervkittlande psykologiska thrillers.

Två böcker varje månad.

Pris: 18.70 EUR

Introduktionspris: 9.35 EUR