Harpercollins Nordic Yllättävät tunteet

Yllättävät tunteet

Formaatti

Pokkari

Varastossa
10,95 €
 • Postituskuluitta kun ostat yli 25 €:lla
 • Henkilökohtainen palvelu
 • Turvallinen maksaminen
 • Postituskuluitta kun ostat yli 25 €:lla
Toimitusaika Toimitus & palautus
Näin e-kirjat toimivat Lue lisää
Sarja: Antologi
Rakkauden pelisäännöt

Playboy Grant Bradleyn tarvitsee vain väläyttää hymyä, ja naisten sydämet alkavat läpättää – mutta sitoutumiskammoinen lääkäri näkee hääriisien lentävän heidän silmissään! Sairaanhoitaja Joni Thompsonin "pidetään vain vähän hauskaa" -sääntö on kuin henkäys raikasta ilmaa. Mutta kun kemiat käyvät näin kuumina, parasta Jonin säännöissä varmasti on… niiden rikkominen?

Minäkö romantikko?

- Sinä tarvitset kulissityttöystävän? Lucy tuijotti miestä, jonka puutarhaa hän oli hoitanut viimeiset kuusi kuukautta, kuin tälle olisi kasvanut toinen pää. Cash Burgess oli upporikas ja komea kuin filmitähti, eikä tällä näyttänyt koskaan olevan pulaa kauniista ja tyylikkäistä naisseuralaisista. Lucy sen sijaan… no, hän pukeutui sortseihin ja hänellä oli jatkuvasti multaa kynsiensä alla. Sitä paitsi hän oli saanut tarpeekseen äveriäistä, itseään täynnä olevista ääliöistä.

Cash ei yllättynyt, kun Lucy torjui hänen tarjouksensa, hän oli oikeastaan odottanut sitä. Mutta hän tarvitsi kulissityttöystävän kiillottaakseen tahriintunutta mainettaan ja hän oli kuuluisa suostuttelutaidoistaan… Olisi vain ajan kysymys, koska hän saisi sievän puutarhurinsa käsipuoleensa!

Huuman pyörteissä

Tilaisuus oli ollut liian hyvä, jotta sitä olisi voinut päästää käsistään. Annalise Wolff olisi mieluiten pysytellyt mahdollisimman kaukana Sam Elystä, mutta tässä hän nyt oli, jumissa lumen saartamassa talossa miehen kanssa. Onneksi talo oli sentään valtava kartano, eikä mikään pikkumökki! Tosin siitäkään ei tuntunut olevan apua… Vuosia sitten Sam oli torjunut hänet kylmästi, mutta nyt tämä ei tuntunut pystyvän pitämään näppejään erossa hänestä! Annalise joutui vaikean valinnan eteen: pitäisikö hänen heittäytyä Samin syliin vai maksaa potut pottuina?

Rakastunko uudelleen?

Entinen ihastus Danielle Sheridan yllättää kehitysapulääkäri Chase Bowenin perusteellisesti ilmaantuessaan tämän afrikkalaiselle klinikalle – heidän pienen poikansa kanssa! Olihan Chase antanut Danille rukkaset kolme vuotta sitten, koska heidän elämänsä oli aivan liian vaarallista lapsia ajatellen.

Danin menettäminen kerran oli rankka kokemus, eikä sen toistuminen ole vaihtoehto nyt! Varsinkaan, kun Chase salamaihastuu poikaansa silmänräpäyksessä. Joten hän aloittaa uuden elämänsä vastaamalla kyllä Danin kolme vuotta vanhaan kosintaan!

Lähetys- ja käsittelykulut 3,90 €
Postituskuluitta kun ostat yli 25 €

Lue lisää toimituksesta ja palautuksista tästä


Kun ostat verkkokaupastamme voit valita laskun, osamaksun, korttimaksun tai suoramaksun.

Katso käytettävissä olevat maksutavat kassalla.
 • Pokkari
  • ISBN 9789150937657
  • Julkaisukuukausi helmikuu 2019
  • Kieli Suomi
  • Kirjailijat Robin Gianna/Nicola Marsh/Janice Maynard/Janice Lynn
  • Sivumäärä 640
  • Tuotekoodi 31519004