Harpercollins Nordic Vastustamaton vetovoima

Vastustamaton vetovoima

Formaatti

Pokkari

Vain 4 jäljellä
10,95 €
 • Postituskuluitta kun ostat yli 35 €:lla
 • Henkilökohtainen palvelu
 • Turvallinen maksaminen
 • Postituskuluitta kun ostat yli 35 €:lla
Toimitusaika Toimitus & palautus
Näin e-kirjat toimivat Lue lisää
Sarja: Antologi
Pohatan kosinta

Muistutus itselleni, kun palaat miljardööripomosi maailmaan:
- Muista, miksi torjuit hänet kaikki ne vuodet, sillä pahamaineiset pelimiehet kuten Drake Llewelyn tietävät ongelmia isolla Oolla.
- Hän pelaa voittaakseen. Sinulla ei ole varaa pelata uhkapeliä ja hävitä, vaikka hän kuinka uskottelisi muuttuneensa.
- Suojaa itsesi hänen komealta ulkonäöltä, tuhoisalta viehätysvoimalta, huumaavalta hymyltä... Voi ei, tämä on paljon vaikeampaa kuin ajattelin.

 

 

Isävaihteelle!

Tapaturmalääkäri Kieran Flynnin ihana irlantilaischarmi on aina tuonut voiton kotiin – tähän asti! Mutta sijaisuus Uuden-Seelannin Nelsonissa räjäyttää silmille kolme koko elämän mullistavaa pommia:
1) Hän joutuu tekemään töitä sairaanhoitaja Abby Brownin kanssa, jota hän ei ole nähnyt erään erittäin unohtumattoman yön jälkeen...
2) Hän on nyt Seamus-nimisen pienen tarmopakkauksen isä!
3) Hänen salaiset tunteensa Abbya kohtaan saavat entisen playboyn harkitsemaan yökerhojen vaihtamista iltasatujen lukemiseen pojalle, jota ilman hän ei usko voivansa elää...

Aamut Zanderin kanssa

Zander Kargas sai menestymisen vimmansa ensin isänsä nyrkeistä, sitten elämästä kadulla. Hän on taistellut kaikesta. Charlotte on paras sihteeri, jonka kanssa Zander on  ollut tekemisissä, ja ainoa nainen, joka saa hänen verensä todella syttymään. Mutta Charlotte tekee työtä Zanderin pahimmalle kilpailijalle. Zander tarttuu samaan, millä on tottunut hoitamaan useimmat asiansa – lompakkoonsa. Mutta kun Charlottea ei niin vain osteta, hänen on turvauduttava keinoista tehokkaimpaan!

Salatut motiivit

James Drummond iskee silmänsä viehkeään tummaverikköön eräässä cocktailtilaisuudessa Singaporessa ja tietää heti haluavansa tämän vaimokseen. Kun Fiona sitten suostuu Jamesin ideaan lähteä hänen juurilleen Skotlantiin etsimään vuosisatoja kadoksissa olleen maljan ainoaa puuttuvaa osaa, James ei voi uskoa sitä, miten helposti hänen viettelynsä edistyy. Mutta sitä hän ei osaa aavistaa, että Fiona Lamilla on aivan omat syynsä suostua hänen ehdotukseensa – eivätkä ne liity mitenkään romantiikkaan!

Lähetys- ja käsittelykulut 4,90 €
Postituskuluitta kun ostat yli 35 €

Lue lisää toimituksesta ja palautuksista tästä


Kun ostat verkkokaupastamme voit valita laskun, osamaksun, korttimaksun tai suoramaksun.

Katso käytettävissä olevat maksutavat kassalla.
 • Pokkari
  • ISBN 9789150936391
  • Julkaisukuukausi marraskuu 2018
  • Kieli Suomi
  • Kirjailijat Melissa McClone/Sue MacKay/Jennifer Lewis/Carol Marinelli
  • Sivumäärä 640
  • Tuotekoodi 31518026