Harpercollins Nordic Salatut tunteet

Formaatti

Pokkari

Varastossa
10,95 €
 • Postituskuluitta kun ostat yli 25 €:lla
 • Henkilökohtainen palvelu
 • Turvallinen maksaminen
 • Postituskuluitta kun ostat yli 25 €:lla
Toimitusaika Toimitus & palautus
Näin e-kirjat toimivat Lue lisää
Sarja: Antologi
Kohti korkeuksia

Violet käpertyi hätälaskuasentoon ja vannoi, että jos hän selviäisi tästä lentomatkasta hengissä, hän lakkaisi olemasta tylsä harmaa hiirulainen. Hän leikkauttaisi hiuksensa! Ostaisi uusia vaatteita! Kävisi treffeillä! Hankkiutuisi eroon neitsyydestään! Mutta kun hän sai tilaisuuden tavata uusia ihmisiä pomonsa uudenvuodenjuhlissa, hän melkein jänisti.

Leo Wolf oli sulava maailmanmies, aivan liian kokenut ja hurmaava ujolle ja aralle Violetille. Mutta Leo ei voinut mitään ihastukselleen. Mikä Violetissa oikein kiehtoi häntä? Tämän viattomuus? Rehellisyys? Leo yritti taistella tunteitaan vastaan, mutta kun Violet vastasi auliisti hänen suudelmiinsa, hän ei voinut itselleen mitään!

Elämän mittainen riski

Ensivilkaisu aivan poikkeuksellisen komeaan tohtori Ed Shackletoniin tämän ensimmäisenä työpäivänä aiheuttaa vakavia rytmihäiriöitä ensihoitolääkäri Annie Brooksin sydämessä! Miehet eivät kuulu Annien päiväohjelmaan, mutta tämän synkänkomean lääkärin välttely ei vain onnistu…

Perinnöllisen sairauden pelko on saanut Edin sulkemaan rakkauden elämästään kauan sitten. Mutta suhde Annien kanssa saa hänet haluamaan paljon enemmän. Voisiko todellinen onni olla riskin arvoinen?

Rakkaus tekee tepposet

Veljiensä vainoharhaiseksi varoittelema Adam Duke alkaa epäillä, että hänen toimistoonsa ilmestynyt hemaiseva assistentti on hänen äitinsä asettama syötti – äiti kun haluaa poikansa naimisiin ja tuottamaan lapsenlapsia. Adam ei halua avioliittoa, mutta hän on valmis viettelemään seksikkään assistentin tehdäkseen äitinsä suunnitelmat tyhjiksi! Siitä Adamilla ei ole aavistustakaan, että hemaisevalla assistentilla, Trish Jamesilla, on puolestaan ihan omat suunnitelmansa hänen suhteensa...

Ollaan perhettä

Nelson Harbourin sairaalaan palaava tohtori Alexandra Prendergast pitää työtään keinona pitää ajatukset poissa vauvahaaveista. Mutta yhteistyö sinkkuisä Mario Forellin kanssa vain vahvistaa Alexin unelmia perheestä, jota hän ei tule koskaan saamaan.

Alex yrittää vastustaa Marion italialaista charmia, mutta hän näkee haavoittuvuutta miehen ylpeän pinnan alla. Ehkä unelma perheestä kolmisin on lähempänä toteutumista kuin he uskovatkaan…?

Lähetys- ja käsittelykulut 3,90 €
Postituskuluitta kun ostat yli 25 €

Lue lisää toimituksesta ja palautuksista tästä


Kun ostat verkkokaupastamme voit valita laskun, osamaksun, korttimaksun tai suoramaksun.

Katso käytettävissä olevat maksutavat kassalla.
 • Pokkari
  • ISBN 9789150937626
  • Julkaisukuukausi tammikuu 2019
  • Kieli Suomi
  • Kirjailijat MIRANDA LEE/Caroline Anderson/Sue MacKay/Kate Carlisle
  • Sivumäärä 640
  • Tuotekoodi 31519001