Harpercollins Nordic Rakkautta italialaisittain

Rakkautta italialaisittain

Formaatti

Pokkari

Varastossa
10,95 €
 • Postituskuluitta kun ostat yli 35 €:lla
 • Henkilökohtainen palvelu
 • Turvallinen maksaminen
 • Postituskuluitta kun ostat yli 35 €:lla
Toimitusaika Toimitus & palautus
Näin e-kirjat toimivat Lue lisää
Sarja: Antologi
Italiaa vasta-alkajille
Uusintapainos

Laukku on pakattu. Lento varattu. Sarah on valmis heittäytymään uuteen elämään Roomassa. Hän on juuri jäänyt sinkuksi ja aikoo nyt nauttia elämästä ja totella viisaan sukulaisensa lääkettä: hankkia italialaisen romanssin.
Sarah kirjoittaa blogia, Italiaa vasta-alkajille, entisen koulunsa sivuille. Kielen opiskelu on myös kulttuurin tuntemista ja sen opiskelu sujuu parhaiten tutustumalla paikallisiin. Pian blogi paljastaakin Sarahin sielun ja sydämen elämää ja hän saa vastauksen sukunsa vanhoihin salaisten sydämien asioihin. Italialainen romanssi parantaa vanhatkin haavat.

Rakkaus merellä
Uusintapainos

Luksusristeilijä... sinistä Välimerta silmänkantamattomiin... ja pomo kuin roomalainen jumala. Ensi alkuun näyttää siltä, että sairaanhoitaja Francesca Cruzin työpaikka täyttää kaikki unelman kriteerit – kunnes hän tajuaa, miksi hän tuntee tohtori Gabriel Russon entuudestaan. Valloittajan hymy ja tule sänkyyn kanssani -silmät eivät saisi tehota Francescaan, mutta mihinpä niitä pääsisi laivalla karkuunkaan? Ja niin hän...

Velvollisuus rakastaa
Uusintapainos

Vaikka Blairilla oli ollut ihana romanssi toscanalaisen Draco Sandrellin kanssa, järkevänä naisena hän ajatteli sen olleen vain ja ainoastaan sitä: intohimoista seksiä, jonka avulla hän pääsisi yli sulhasensa petoksesta. Hän oli ajatellut Dracon ajattelevan samoin ja yllättyy siksi miehen ilmestyessä uudelleen hänen kiireiseen elämäänsä. Intohimo on kuitenkin vastustamaton voima...ja sen seuraukset ovat arvaamattomat, kun Blair huomaa odottavansa lasta. Kun Draco saa sen selville, vasta silloin Blair todella tajuaa, millaisen miehen kanssa hän on tekemisissä!

Sormuksella sulhanen
Uusintapainos

Nate koputti oveen, valmiina tiukkoihin neuvotteluihin. Kun hän näki itkuisen naisen valtavassa hääpuvussa, hänen konseptinsa sekosivat täydellisesti! Mina Mastrantino näytti kaikkea muuta kuin onnea hehkuvalta morsiamelta. Mutta Nate ei jäänyt toimettomaksi: hän keksi suunnitelman, jolla hän saisi sormuksen ja Mina pääsisi eroon epämiellyttävästä sulhasestaan!

Lähetys- ja käsittelykulut 4,90 €
Postituskuluitta kun ostat yli 35 €

Lue lisää toimituksesta ja palautuksista tästä


Kun ostat verkkokaupastamme voit valita laskun, osamaksun, korttimaksun tai suoramaksun.

Katso käytettävissä olevat maksutavat kassalla.
 • Pokkari
  • ISBN 9789150961379
  • Julkaisukuukausi kesäkuu 2022
  • Kieli Suomi
  • Kirjailijat Yvonne Lindsay/Jennifer Hayward/Liz Fielding/Scarlet Wilson
  • Sivumäärä 640
  • Tuotekoodi 31522014