Harpercollins Nordic Rakkauden polkuja

Formaatti

Pokkari

Varastossa
10,95 €
 • Postituskuluitta kun ostat yli 25 €:lla
 • Henkilökohtainen palvelu
 • Turvallinen maksaminen
 • Postituskuluitta kun ostat yli 25 €:lla
Toimitusaika Toimitus & palautus
Näin e-kirjat toimivat Lue lisää
Sarja: Antologi
Sinun pauloissasi

Zane oli tottunut näkemään vääryyttä ja petoksia toimiessaan yksityisetsivänä. Hänen ammattiylpeytenään oli auttaa ihmisiä. Nyt hän oli löytänyt todellisen autettavan. Iona oli houkutteleva ja itsepäinen, oikea skotti. Zanen suku taas oli latinoja, mutta perheensä – mikäli sitä perheeksi voi kutsua – Zane halusi unohtaa. Ionalla oli kuitenkin voima muuttaa asioita. Ja pian autettavan ja auttajan roolit saivatkin vaihtua.

Kaksi yksinäistä sydäntä

Winnie Bellamylla oli hyvä syy pitää rikkaan tyttörukan tarinasta kiinnostuneet reportterit kaukana kodistaan, ja siksi hän palkkasi avukseen Larkin Wolffin, tunnetun turvallisuusasiantuntijan. Kun Larkin astui sisään hänen taloonsa, hän katui valintaansa – mies oli aivan liian komea, aivan liian itsevarma ja aiheutti hänessä ei toivottuja tuntemuksia. Ja Larkin vaikutti aivan yhtä kiinnostuneelta, eikä vaivautunut salaamaan sitä! Winnie oli elänyt yksin niin kauan, ettei tiennyt, halusiko hän miestä elämäänsä. Mutta Larkin ei luovuttanut helpolla, ja Winnie sai huomata, kuinka ihanaa oli antaa periksi…

Pyhimys ja pahantekijä

Jättikokoiset siivet hiersivät ikävästi Viviennen selkää, kun hän odotti kutsua lavalle. Hän oli arvannut, että hänet nimettäisiin Pyhimykseksi, mutta hän ei voinut uskoa silmiään, kun hän tajusi, että hänen kilpakumppanikseen vuotuisessa rahankeräystempauksessa oli pyydetty Connor Mansfield, mahtaileva rokkikukko – ja ääliö, joka oli särkenyt hänen teinitytön sydämensä kymmenen vuotta sitten! Ja Connor kehtasi vain virnuilla pirullisesti, kun Vivi kihisi kiukusta. Ehkä oli aika vaihtaa taktiikkaa. Vivi veti kasvoilleen hurmaavimman hymynsä ja päätti voittaa Connorin tämän omilla aseilla!

Sittenkin se oikea

Lastenlääkärit Eve Pascoe ja Ryan Sullivan eivät ole seurustelleet sitten opiskeluaikojen. Silloinkin he olivat "vain ystäviä", eivät enempää, koska sarjadeittailija Ryan ei aikonutkaan ruveta vakavaksi kenenkään kanssa, ja Eve odotti Sitä Oikeaa. Sitten leikkisä suudelma paljasti räjähtävän kemian – ja he lähtivät pakoon, eri suuntiin.

Nyt Ryan on Even uusi pomo Dalverstonin sairaalassa! Suudelma ei ole unohtunut kummaltakaan, mutta sydämensä kerran särkenyt Eve ei todellakaan aio yrittää uudelleen komean Ryanin kanssa… eihän?

Lähetys- ja käsittelykulut 3,90 €
Postituskuluitta kun ostat yli 25 €

Lue lisää toimituksesta ja palautuksista tästä


Kun ostat verkkokaupastamme voit valita laskun, osamaksun, korttimaksun tai suoramaksun.

Katso käytettävissä olevat maksutavat kassalla.
 • Pokkari
  • ISBN 9789150937671
  • Julkaisukuukausi maaliskuu 2019
  • Kieli Suomi
  • Kirjailijat Kimberly Lang/Heidi Rice/Janice Maynard/Jennifer Taylor
  • Sivumäärä 656
  • Tuotekoodi 31519006