Harpercollins Nordic Prinsessat

Formaatti

Pokkari

Varastossa
10,95 €
 • Postituskuluitta kun ostat yli 25 €:lla
 • Henkilökohtainen palvelu
 • Turvallinen maksaminen
 • Postituskuluitta kun ostat yli 25 €:lla
Toimitusaika Toimitus & palautus
Näin e-kirjat toimivat Lue lisää
Sarja: Antologi
Bileprinsessa
Uusintapainos

Gavin Renardilla oli syynsä palkata Tempest Lambert, pahimman kilpailijansa tytär. Nainen oli tunnettu bileprinsessana ja paparazzit rakastivat häntä. Gavin on aikeissa kostaa laittamalla ahtaalle August Lambertin liikeketjun. Viekoitteleva Tempest oli osa hänen suunnitelmaansa – hänhän oli ammattitaitoinen pr-nainen – jonka käyttäminen pelinappulana oli kiva lisäbonus. Vai oliko?

Epätavallinen kuningas
Uusintapainos

Vihdoinkin. Vihdoinkin hän saisi Castaldinin prinsessan Clarissa D’Agostinon valtaansa - ja vuoteeseensa - kuuden vuoden piinallisen odotuksen jälkeen. Laivanvarustaja Ferruccio Selvaggio on apinan raivolla päätynyt asemaan, jossa Castaldini - ja sen väistyvä kuningas ja Clarissan isä... tai niin ainakin yleisesti luullaan - ovat täysin hänen armoillaan, mikäli mielivät selviytyä. Eikä Ferruccio aio olla turhan vaatimaton sen suhteen, mitä haluaa vastineeksi! Enää muutama minuutti, ja Clarissa joutuisi saapumaan nöyränä hänen luokseen... Ferruccio ajattelee hykerrellen malttamattomana. Mutta jopa hänen tulisi tietää, etteivät asiat suju aina käsikirjoituksen mukaan...

Prinsessan testi
Uusintapainos

Carlita Santaro ei ole koskaan tuntenut itseään "kunnolliseksi" prinsessaksi palatsissaan, ja nyt häntä odottaa pari kuukautta vapautta pienessä Winter Havenin kaupungissa. Palkittu TV-toimittaja Daniel on yksinhuoltajana ajautunut juorushow'n vetäjäksi – työajat ovat paremmat, mutta etiikka syvältä. Pomo määrää hänet tutkimaan, onko epäilyttävän maanläheinen Carlita oikeasti kuninkaallinen – mutta pian Carlita laittaa Danielin aivan omaan, tärkeään testiin: skuuppi vai sydän?

Unelmien prinsessa
Uusintapainos

"Hei, Beatrice"
Voi apua, se on lastenlääkäri Jamie Coutts… Mies, jota minä rakastin, kunnes jätin hänet kaksi vuotta sitten. Häneltä on turha odottaa myötätuntoa! Hän on ainoa mies, joka on koskaan nähnyt oikean Bean prinsessaloiston takana, mutta minä satutin häntä pahoin jo kerran. Uskaltaisiko hän vaarantaa sydämensä uudelleen, varsinkaan, kun minulla on tämä pieni salaisuus…?

Lähetys- ja käsittelykulut 3,90 €
Postituskuluitta kun ostat yli 25 €

Lue lisää toimituksesta ja palautuksista tästä


Kun ostat verkkokaupastamme voit valita laskun, osamaksun, korttimaksun tai suoramaksun.

Katso käytettävissä olevat maksutavat kassalla.
 • Pokkari
  • ISBN 9789150968057
  • Julkaisukuukausi elokuu 2022
  • Kieli Suomi
  • Kirjailijat Katherine Garbera/Shirley Jump/Olivia Gates/Annie O'Neil
  • Sivumäärä 624
  • Tuotekoodi 31522019