Harpercollins Nordic Kun tunteet kuljettavat

Kun tunteet kuljettavat

Formaatti

Pokkari

Varastossa
10,95 €
 • Postituskuluitta kun ostat yli 25 €:lla
 • Henkilökohtainen palvelu
 • Turvallinen maksaminen
 • Postituskuluitta kun ostat yli 25 €:lla
Toimitusaika Toimitus & palautus
Näin e-kirjat toimivat Lue lisää
Sarja: Antologi
Yhden yön ihme

Oli itsestään selvää, mikä olisi tärkeää Volyarusin kruununprinssi Maksimille; mennä naimisiin ja jatkaa sukua. Gillianin ja Maksimin suhde on ollut täydellinen ja tänä iltana se huipentuisi. Gilllian on varma, että Maks aikoo kosia häntä. Mutta Maks on urkkinut Gillianin terveystarkistuksen tulokset, eikä voi valtionsa takia ottaa riskiä ja mennä naimisiin saattaen siten vaaraan sukunsa jatkumisen. Gillianin odottama kosinta kääntyykin hyvästeiksi, mutta maailma on täynnä ihmeitä. Sen he saavat huomata useamman kuukauden kuluttua. Ehkä oikealla rakkaudella on ihmeitä tekevä voimansa.

Ihana velvollisuus

Tohtori Lachlan Maguiren paluu Lentävien lääkärien palveluksesta äidin entiselle lääkärivastaanotolle Skotlantiin on täynnä haasteita – joista ensimmäinen on tulisieluinen yleislääkäri Christa Lennox! Kuuman, unohtumattoman yön jälkeen Lachlanin on mahdoton lakata ajattelemasta Christaa. Mutta Christan menneisyyteen liittyy salaisuus, johon Lachlankin kuuluu – ja joka voi muuttaa heidän elämänsä ikuisiksi ajoiksi!

Rakkauden asianajaja

Tietoa oli lähes mahdotonta sulattaa. Mies, jota hän oli luullut isäkseen, ei ollutkaan hänen isänsä. Pierce ei keksinyt muuta keinoa rauhoittaa hämmentyneitä ajatuksiaan kuin palkata asianajajan. Ja Nicola Parrish oli kaikkea, mitä Pierce saattoi toivoa: tehokas, periksi antamaton – ja uskomattoman seksikäs!  Ja totuus… se on vielä uskomattomampi kuin Pierce tai Nikki olisi ikinä osannut edes kuvitella!

Citytyttö ja cowboy

Chance Lassiter johti maineikasta Big Bluen karjatilaa eikä kaivannut naista elämäänsä. Kun sitten hemaiseva Lassiter Median PR-päällikkö Felicity Sinclair muuttaa hänen tilalleen suostutellakseen hänet Lassiterin julkisuuskuvan kiillotuskampanjan keulahahmoksi, Chance on varma, että pystyy panemaan hanttiin sekä naiselle että tämän suunnitelmalle. Mutta ei aikaakaan, kun hän saa huomata joutuvansa antamaan periksi sekä ”Ei naisia” että ”Ei julkisuutta” -periaatteilleen!

 

Lähetys- ja käsittelykulut 3,90 €
Postituskuluitta kun ostat yli 25 €

Lue lisää toimituksesta ja palautuksista tästä


Kun ostat verkkokaupastamme voit valita laskun, osamaksun, korttimaksun tai suoramaksun.

Katso käytettävissä olevat maksutavat kassalla.
 • Pokkari
  • ISBN 9789150937695
  • Julkaisukuukausi huhtikuu 2019
  • Kieli Suomi
  • Kirjailijat Judy Campbell/Janice Maynard/Kathie DeNosky/Lucy Monroe
  • Sivumäärä 624
  • Tuotekoodi 31519008