Harpercollins Nordic Intohimon yllättämät

Intohimon yllättämät

Formaatti

Pokkari

Varastossa
10,95 €
 • Postituskuluitta kun ostat yli 35 €:lla
 • Henkilökohtainen palvelu
 • Turvallinen maksaminen
 • Postituskuluitta kun ostat yli 35 €:lla
Toimitusaika Toimitus & palautus
Näin e-kirjat toimivat Lue lisää
Sarja: Antologi
Lilyn aito valesuhde

Suurkaupunki Sydney – loistava paikka paeta kotikaupungin skandaaleja, sairaanhoitaja Lily Ellis uskoo. Mutta taustaan sulautumisen sijasta Lily yllätetään heti ensimmäisenä työpäivänä mitä arkaluontoisimmasta tilanteesta yhdessä Luke Williamsin, maailman komeimman plastiikkakirurgin, kanssa! Suojellakseen Lilyä Sydney Harbourin sairaalan juoruilta he aloittavat valesuhteen – mutteivät pian itsekään oikein tiedä, missä peitetarina päättyy ja todellisuus alkaa...

Vauvasta se alkoi

Kahden minuutin odotusaika lähestyi loppuaan. Raskaustesti oli apteekin kallein ja luotettavin. Tulosta ei päätelty sinisistä viivoista; se syttyi näytölle. Vain yksi sana: raskaana.

Tohtori Cooper Roberts on saanut uuden työpaikan ja tilaisuuden aloittaa uuden elämän. Herääminen aamuun uusi työtoveri Melissa Bell vierellään ei kuulunut suunnitelmaan! Eikä Cooper olisi arvannut pian äimistyttävänsä itsensä ja tuijottavat kollegansa kiidättämällä Melissan... äitiyspoliklinikan hätäultraääneen!

Salaisuuksien taakka

Raha on aina antanut Matthew Kincaidille kaiken, mitä hän on halunnut. Mutta nyt hänen poikansa tarvitsee jotain, mitä edes hänen miljoonillaan ei voi ostaa. Tämän leskimiehen ainut toivo lepää nyt naisessa, joka toimi sijaisäitinä ja synnytti hänen lapsensa – sillä vaikka kukaan muu ei sitä tiedäkään, nainen on myös hänen poikansa biologinen äiti.

Susannah Parrishia ei tarvitse maanitella tarjoamaan apuaan – onhan kyseessä pienen lapsen henki! Kun Susannah saapuu Charlestoniin Matthew’n luokse, he joutuvat intohimon yllättämiksi. Mutta onko suhde alusta alkaen tuhoon tuomittu? Vai voisiko kyseessä olla heidän mahdollisuutensa saada osakseen tosi rakkautta, jota he kumpikin salaa janoavat?

Missä ovi sulkeutuu

Gillian Mitchell oli Max Prestonille vihollinen. Kärkkäänä päivälehden toimittajana Gillian pyrki jatkuvasti kyseenalaistamaan hänen ja hänen esimiehensä hankkeiden motiiveja. Oli kuitenkin ollut aika, jolloin Gillian oli ollut Maxille muutakin; heillä oli ollut kiihkeä suhde - kunnes Max oli niin sanotusti nostanut kytkintä. Pian Maxille selviää, että hän on jättänyt taakseen paljon muutakin kuin Gillianin...

Lähetys- ja käsittelykulut 4,90 €
Postituskuluitta kun ostat yli 35 €

Lue lisää toimituksesta ja palautuksista tästä


Kun ostat verkkokaupastamme voit valita laskun, osamaksun, korttimaksun tai suoramaksun.

Katso käytettävissä olevat maksutavat kassalla.
 • Pokkari
  • ISBN 9789150925777
  • Julkaisukuukausi huhtikuu 2017
  • Kieli Suomi
  • Kirjailijat Rachel Bailey/Marion Lennox/Scarlet Wilson/Sandra Hyatt
  • Sivumäärä 624
  • Tuotekoodi 31517008